Milksops
This recipe is really easy. You only need
one cup of milk, two slices of yesterday’s bread, and two spoonfuls of sugar,
white or brown. Put the milk in a small
pot and stir and stir with a spoon and before it gets to boil drop in the
two slices of bread. Turn them over well so that they are totally soaked in
milk. Break up the soaked bread into little pieces with the stirring spoon. Add
the two spoonfuls of sugar and stir and stir to avoid any sticking to the pan. Remove from the fire. They are done. Serve in
a bowl or soupdish. This is a delicate
dish, good for people who are feeling delicate, such as little children and
invalids, or those recovering from illness. If you like, you can add cinammon, raisins
and/or bits of candied fruit, like oranges and cherries, chocolate chips, etc., to this dish.
Sopitas con Leche
Esta receta es muy fácil. Sólo necesitas una taza de leche, dos rebanadas de pan de ayer y dos cucharadas de azúcar
blanco o moreno. Pon la leche en un cazito y remueve y remueve con una cuchara
de madera. Antes de que llegue a hervir, echa las dos rebanadas de pan. Voltéalas
para que se mojen bien y se empapen del todo en la leche. Añade las dos
cucharadas de azúcar y remueve y remueve para evitar que algo se pegue al
cazito. Retirar del fuego, pues esto está hecho. Servir en un bol o en un plato
sopero. Las sopitas con leche son un plato delicado para gente que se siente
delicada, para los niños pequeños, los
inválidos y los convalecientes. Si te apetece, puedes añadir canela, pasas,
trocitos de fruta escarchada, como naranja y cerezas, chips de chocolate, etc.,
a este plato.
No comments:
Post a Comment
Hello! Comments are very welcome. Thank you. / ¡Hola! Los comentarios son muy bienvenidos.Gracias.